SL
EN DE IT

1. Kranjski turistični forum

V četrtek, 8. decembra (16:00 - 18:00), bo v Mestni knjižnici Kranj potekal Kranjski turistični forum. Srečanje bo namenjeno predstavitvi aktivnosti zavoda, nove destinacijske znamke in možnosti medsebojnega sodelovanja.

 

Gradnja dolgoročnih partnerstev znotraj turistične destinacije Kranj je ena izmed bistvenih nalog Zavoda za turizem in kulturo Kranj. Mreženje in povezovanje turističnih subjektov iz javne, zasebne in nevladne sfere je namreč bistvenega pomena za vzpostavitev učinkovite turistične infrastrukture in dobre ponudbe. V namen medsebojnega sodelovanja Zavod za turizem in kulturo Kranj pripravlja Kranjski turistični forum (podrobnejši program najdete TUKAJ).

 

Srečanje bo namenjeno predstavitvi aktivnosti zavoda, nove destinacijske znamke in možnosti medsebojnega sodelovanja. Vabljena je širša javnost, predvsem pa organizatorji prireditev, ponudniki s področja kulture, drugi javni zavodi, ponudniki prenočitev, gostinci, turistični vodniki ter trgovci, gostinci in obrtniki v starem mestnem jedru. 

 

Vidimo se 8. decembra ob 16. uri v sejni sobi Mestne knjižnice Kranj.

 

Vabilo na 1. Kranjski turistični forum:

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo