SL
EN DE IT

4 razlogi, zakaj pozimi obiskati Kranj

Iščete zimske športne aktivnosti, se radi prepustite prazničnem ambientu ali raje uživate v gurmanskem razvajanju? Kranj ponuja vse to!

 

Kranj je zimsko športno središče Slovenije!

Iz Kranja je preprost dostop do smušišč Kamniško-Savinjskih Alp, Julijskih Alp in Škofjeloškega hribovja. Krvavec je takoj za vogalom, Stari vrh in Straža Bled vas pričakujeta z nočno smuko. Največ 45 minut vam bo vzela vožnja do Kranjske gore in Planice, še manj časa se boste potrebovali do Vogla in Cerkna. Veste, da se na Jezerskem na sankah imenitno zabava cela družina? Vabljeni, da užitke belih strmin doživljate pri nas v Kranju.

 

Brezplačni Smučalimbus iz Kranja do Krvavca

Od 15. 12. 2016 do 19. 3. 2017, od četrtka do nedelje, med novoletnimi in zimskimi počitnicami vsak dan.

 

Iz Kranja vas pozimi brezplačno pelje smučarski avtobus do vznožja smušišča Krvavec. Smučalimbus vas zjutraj popelje do belih strmin ter vas popoldne pripelje nazaj v Kranj, kjer si v številnih kavarnah in barih lahko privoščite dišeče kuhano vino ali pa se decembra udeležite številnih koncertov.
 

Praznični december v starem Kranju

Praznujte in doživite decembrsko vzdušje v Kranju! Najlepše okrašeno slovensko mesto lanskega leta vabi vse ljubitelje pristnega in intimnega. Na prazničnem sejmu vas pričakujejo široki nasmehi, kuhano vino, domače sladkosti in unikatna božična darilca. Sejemsko in kulinarično dogajanje Prešernega decembra na trgu pred Prešernovim gledališčem spremljejo številni glasbeni dogodki in dogodki za otroke. Preprosto vzljubili boste izbrano okrasitev in osvetlitev mesta!

Prešerni december

3. - 31. december
Vsi dogodki so brezplačni

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE