SL
EN DE IT

City Games v Kranju išče novega slovenskega prvaka

Kranj bo tudi letos gostil slovenski finale City Games, v katerem se bodo spopadle najboljše ekipe iz challengerjev v Mariboru, Ajdovščini in Kopru. Ta neuradna naslednica nekoč popularnih Iger brez meja že nekaj sezon obiskuje številna mesta v državah bivše Jugoslavije ter jim prinaša veliko mero adrenalina, zabave in smeha. 18. avgusta bomo spoznali, kdo bo slovenski prvak in hkrati predstavnik Slovenije v mednarodnem delu tekmovanja.

 

»Slovenske ekipe so do zdaj osvajale bronaste in srebrne medalje v mednarodnem delu tekmovanja. Mogoče bomo ta večer dobili ekipo, ki bo odšla do zlata. Vsekakor pričakujemo odlično atmosfero in ekipe, ki bodo razpoložene za borbo do samega zaključka,« je povedal avtor projekta Miroslav Krzyk.

 

Najboljše slovenske ekipe bodo tekmovale na bazenu v Kranju v atraktivnih disciplinah, kot so leteči vaterpolo, vodna košarka, pršut in veslo. Spretnost in ekipno delo bo le eno ekipo odpeljalo na prestol in jim odprlo priložnost, da branijo barve Slovenije v Biogradu na Moru od 25. do 27. avgusta.

 

Pridružite se nam in se prepustite temu športno-zabavnemu spektaklu, jasno in glasno navijajte za svoje favorite in jim tako pomagajte na poti do vrha! Začetek tekmovanja bo ob 19.30.

 

Organizatorji iger so Kooperativa Konjice, Mestna občina Kranj, Zavod za šport Kranj in agencija Adria Events z Reke.

 

Več informacij je dostopnih na spletni strani: www.city-games.com.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo