SL
EN DE IT

Decembrske priložnosti ugodnih nakupov v Kranju

Skupaj z dobrimi možmi v Kranj prihajajo tudi odlične priložnosti za praznično nakupovanje. Pripravili smo nekaj predlogov, kje lahko opravite svoje praznične nakupe in obdarite tiste, ki so vam najbližje, zagotovo pa boste našli tudi nekaj zase!

 

DOVER

Trgovina Dover, znana po kakovostni ponudbi oblačil in obutve, vam v mesecu decembru ponuja 15% popust na blagovno znamko PROTEST.

 

VOLNA IN PLETENINE "BLANKA"

Poskrbite, da vam bo v hladnih zimskih dneh ostalo prijetno toplo. Volna in pletenine »Blanka« ponuja damam in gospodom 20% popust na vsa oblačila z rednimi cenami.

 

BOARDEL

Čas je za adrenalinske užitke! V trgovini Boardel dobite vse potrebno še posebej ugodno:

- ob nakupu snowboard deske, vezi in bucev sezone 2017, vam najcenejšega podarijo,

- ob nakupu snowboard deske sezone 2017, vam podarijo 50 % popusta na vezi ali buce,

- ob nakupu snowboard jakne sezone 2017, vam podarijo 50 % popusta na snowboard hlače,

- ob nakupu snowboard čelade sezone 2017, vam podarijo 50 % popusta na snowboard očala.

 

BUVART

Ko iščete uveljavljene blagovne znamke nogavic in perila, ja ne morete mimo trgovine Buvart. S 15% popustom na vse artikle, boste s svojim nakupom še bolj zadovoljni.

 

IZ ROKE V ROKO - moda iz druge roke

Ponudite oblačilom z druge roke novo priložnost! V mesecu decembru tudi z 10% popustom na vsak nakup.

 

ZLATARSTVO RANGUS

Pravi prazniki morajo imeti pravi sijaj. Za lesk vašega nakita skrbi Zlatarstvo Rangus, ki ponuja 15 % popust na nakup zlatega nakita in 20% popust na popravila. Ponudba velja do 31.12.2016 in se izključuje z ostalimi popusti.

 

HIŠA NA KONCU TUNELA

Hiša na koncu tunela 3. decembra praznuje 1. rojstni dan in vam predstavlja nove kolekcije svojih prebivalcev (Lesema, Tarnuljčica in Debudok). Za rojstnodnevno darilo vam cel dan (od 9. do 20. ure) nudijo 10% popust na prav vse izdelke.

 

ZLATARSVO LONČARIČ

Želite podariti unikaten nakit? Zlatarstvo Lončarič ponuja 20 % popust na zlato verižico z imenom!

 

KRŠTACUNA

Unikatne izdelke ponuja tudi Krštacuna. Preverite njihovo ponudbo in izkoristite 10% popust pri enkratnem nakupu nad 100 eur.

 

ŠTACUNA ROKODELC

Še ena trgovina, kjer boste našli le edinstvene izdelke. 10% popust pri enkratnem nakupu nad 100 eur pa poskrbi tudi za edinstveno ceno.

 

INES TOURS

Za pravi ambient skrbijo v Ines Tours. V mesecu decembru tako lahko izkoristite 20% popust na slike, vitraže in kipce in vašemu domu dodate kanček kulture bolj oddaljenih krajev.

 

RIBARNICA DELFIN

V ribarnici in restavraciji Delfin v decembru vabijo na še posebej veliko izbiro svežih jadranskih rib – hrvaški kuharski chef Nikica vam jih pripravi na tradicionalen dalmatinski način. Sprejemajo tudi rezervacije za manjše skupine. V decembru imajo prav tako 20 % popusta na vse izdelke za sushi.

 

KAVARNA KHISLSTEIN 12.65

Obožujete čokolado? Potem bo Kavarna Khislstein 12.65 pravi naslov! Izbirate lahko med kar 15 okusi slastne vroče čokolade, ki vam jo postrežejo za 10% nižjo ceno. Mljask!

 

DELIKATESA FIGA

Nikoli ne utegnete pravočasno poskrbeti za najnujnejše nakupe? Brez skrbi, delikatesa Figa misli tudi na vas! V decembru imajo podaljšan delovni čas in tako lahko v miru poskrbite, da bodo vaši prazniki popolni.

 

Podaljšan decembrski delovni čas:
PON - ČET 9-19H
PETEK 9-21H
SOBOTA 3.12., 10.12. in 17.12 8-13H in 16-21h SOBOTA 24.12. in 31.12. 8-13H

 

ARMY SHOP BRIGADA

v mesecu decembru bomo ponudili kupcem prednovoletne popuste na določene artikle, miklavžev popust na otroška oblačila ter darila ob večjih nakupih.

 

JGZ BRDO

- Golf Brdo - predsezonske ugodnosti le do konca januarja.

- V januarju -10% pri nakupu letnih kart za Park Brdo.

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo