SL
EN DE IT

Delavnici programa Podporne sheme za razvoj turistične ponudbe v Kranju dobro sprejeti

Zavod za turizem in kulturo Kranj je junija v sklopu Podporne sheme za razvoj turistične ponudbe organiziral dve izobraževalni delavnici.

 

Na prvi delavnici je Rok Teul, direktor turistične agencije Feel Green Travel, poslušalcem predstavil, kako se turistična ponudba trži na spletu ter kje in kako izkoristiti možnosti, ki jih splet ponuja. Sledilo je sproščeno druženje in izmenjava izkušenj, na katerem so prisotni povedali, na kakšen način si želijo sodelovanja z Zavodom za turizem in kulturo Kranj.

 

Na drugi delavnici so udeleženci izvedeli, kako na Tripadvisorju dosegati dobre ocene. Predavatelj Mitja Jus, direktor turistične agencije Roundabout Travel, je na podlagi dolgoletnih izkušenj prisotnim razkril, kje so zanke in triki tega spletnega mesta.

 

Delavnica se je zaključila z druženjem na koncertu Nuške Drašček na Večerih pod lipo.

Delavnic so se udeležili predstavniki nastanitvenih kapacitet, gostinskih lokalov in tisti, ki so svojo idejo za nov turistični produkt oddali v Spodbujevalnik turističnih idej. Odzivi udeležencev na delavnice so zelo pozitivni, saj si želijo še več takšnih dogodkov. Menijo, da so koristni za pridobivanje novih znanj in možnosti izmenjave izkušenj z akterji, ki delujejo na področju Kranja.

 

Izvajanje delavnic je ena izmed aktivnosti, s katero želi Zavod za turizem in kulturo Kranj povezati vse, ki soustvarjajo turizem v destinaciji Kranj, saj lahko le s skupnim sodelovanjem ustvarimo ponudbo ter dvignemo prepoznavnost in privlačnost destinacije.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo