SL
EN DE IT

FOTO: Pohodniška romantika na Jamniku ob polni luni

Jamnik je priljubljena destinacija tako za pohodnike in kolesarje, zaradi svoje fotogeničnosti pa je zanimiva tudi za lovilce dobre fotografije. 2. septembra je sijala polna luna in nekaj pohodnikov se je odpravilo na Jamnik, da bi se naužili svežega zraka in romantike ob polni luni. Ujeli smo jih v naš objektiv, ker se je pred njihovimi objektivi polna luna skrila za oblake.

 

Zavod za turizem in kulturo Kranj v sodelovanju s Planinskim društvom Kranj in KS Podblica organizira dogodek Nočni pohod na Jamnik ob polni luni. Dogodek smo načrtovali tudi 2. septembra, žal pa ga zaradi varnostnih ukrepov v zvezi s covid-19 nismo mogli izpeljati.

 

Vse tiste, ki ste obiskali Jamnik ob polni luni in ste luno tudi uspeli ujeti v svoje objektive, pa vabimo, da svojo sliko z značko #VisitKranj in #Jamnikobpolniluni  ob polni luni objavite na Instagramu.

 

Deset najbolj zanimivih slik bomo nagradili z brezplačno mesečno izposojo električnega kolesa sistema KRskolesom, najdaljnih 20 pa z brezplačno kavico v Kavarni khislstein 12.56. Nagradna igra traja do 11. septembra.

 

FOTO:

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo