SL
EN DE IT

Instablog: Majda Verbič aka @maj_jones

Majda Verbič aka @maj_jones je aktivna instagramerka, rojena Kranjčanka in pravo blokovsko bitje. S fotografijo se ukvarja že od majhnih nog, od leta 2011 pa je posvetila svoje delovanje mobilni fotografiji.

 

Njeno pozornost je posebej pritegnila aplikacija Hipstamatic, ki ponuja številne možnosti za kreativno fotografiranje. Hipstamatic se je razvila v pravo Insta skupnost, maj_jones je leta 2015 prejela glavno nagrado v kategoriji krajinske fotografije. Je tudi ustanoviteljica in urednica FB strani Hipstamatic Slovenia in članica kar nekaj ostalih Hipstamatic strani na Facebooku. Na Instagramu sodeluje na različnih fotografskih natečajih, z največjim veseljem pa, kot pravi, na tistih, ki ji prireja @visitkranj, saj je Kranj njeno mesto in motivov za lepe fotografije v njem nikoli ne zmanjka.

 

Njen Instablog, ki ga je pripravljala dva tedna, je posvetila stranskim ulicam starega Kranja. Tomšičevo in Tavčarjevo ulico je predstavila skozi njene oči. Skriti kotički, pasaže, prijazni sosedje, to so impresije stranskih ulic našega mesta!

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo