SL
EN DE IT

Instameet Kranj: petek (2. september), ob 18. uri

Visit Kranj in #igslovenia vabita fotografe in instagramerje, da se pridužijo dogodku Instameet v Kranju ter skupaj spoznavajo zanimivosti mesta.

 

Skupnost Instagram fotografov se bo v petek, 2. septembra, ob 18. uri, oglasila tudi v Kranju! Instameet je srečanje ljubiteljev fotografije, ki svoje najljubše motive sporočajo skozi fotografije na priljubljenem družabnem omrežju Instagram. Instameet srečanja se dogajajo po vsem svetu, po ljubljanskem, mariborskem in koprskem srečanju je na vrsto prišla tudi gorenjska prestolnica!

 

Kranj se že nekaj let lahko pohvali z močno in raznovrstno Instagram skupnostjo, omrežju pa se pridružujejo tudi mnoge kranjske organizacije. To poletje je svoj obraz na Instagramu pokazal tudi Turizem Kranj s profilom @visitkranj. Prisotnost je uspešno povezal z novo spletno stranjo visitkranj.com, na kateri svoje fotografske zgodbe objavljajo domači in tuji “instagramerji”. Na vrtu gradu Khislstein pa lahko to poletje občudujete razstavo najboljših Instagram fotografij!

@visitkranj in @igslovenia vabita fotografe in instagramerje, da se pridužijo dogodku Instameet v Kranju ter skupaj spoznavajo zanimivosti mesta.

 

#visitkranj #igslovenia #igslovenija #utripkranja #enojoykranj #ulicekranja #KRlepo

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo