15. Pohod po mamutovi deželi

8 junija, 2024, 9:00

Turistično društvo Kokrica v sodelovanju z Zavodom za turizem in kulturo Kranj vabi vse ljubitelje narave in pohodništva na 15. Pohod po mamutovi deželi.

Start pohoda bo pred supermarketom Mercator na Kokrici pri Kranju ob 9. uri.

Daljša trasa pohoda je 14 km, za katero je startnina 15 €. Vsak udeleženec s plačano štartnino pohoda prejme dnevnik poti, ob poti okrepčila, na cilju malico, pijačo in flancat in kozarec. Udeleženci prejšnjih pohodov prinesite dnevnike s seboj. Vsem pohodnikom na daljši poti, ki boste pot prehodili petič, desetič ali petnajstič bomo podarili majhno pozornost.

Krajši pohod, v dolžini 5 km je namenjen družinam z otroki, start je prav tako ob 9. uri pred supermarketom Mercator na Kokrici. Na poti se boste preizkusili v različnih nalogah in se sprehodili po deželi, kjer so pred mnogimi leti našli ostanke mamuta.

Več informacij in prijave tukaj.

Plačilo startnine po želji, plačilo vključuje 1/2 klobase, kruh, flancat, pijača, kozarec.

Vsak udeleženec se udeleži pohoda na lastno odgovornost, sledi oznakam pohoda na poti ter mora upoštevati cestno prometne predpise!

Informacije: 041 879 312 ali na www.tdkokrica.si / tdkokrica@gmail.com

Po koncu pohoda se bo s pohodniki družila tudi ekipa Centra za krepitev zdravja Kranj. Na stojnici bodo prisotne medicinske sestre, kineziolog in psiholog. Najbolj zavzete in radovedne udeležence pa z malo truda čakajo zanimive nagrade. Predstavili bodo strokovno podprte informacije, ki so ključ do psiho-fizičnega blagostanja.

Vljudno vabljeni!

Organizator: Turistično društvo Kokrica

15. Pohod po mamutovi deželi

Aktualni dogodki

2 junija, 2024
Osrednji dogodek Slovenskega rokodelskega festivala združuje rokodelce in rokodelke na nacionalnem nivoju.
10 avgusta, 2024
Zadnji voden ogled festivala KAOS 2024.