Crvena jabuka

12 julija, 2024, 21:00

Po fantastičnem koncertnem letu, razprodani zagrebški Areni, enaidvajsetih koncertih ameriško-kanadske turneje in turnejah po Hrvaški, Avstraliji ter Švedski, je skupina Crvena jabuka leto 2023 zaključila s koncertom v londonskem The Clapham Grand. V 2024 so vstopili točno tam, kjer se je vse skupaj začelo, v Sarajevu.

Crvena jabuka in kralj čustev, Žera leto nadaljujejo v enakem koncertnem tempu!

Oboževalci skupine, ki čakajo na ta veliki koncert na odru Letnega gledališča Khislstein, točno vedo kaj lahko pričakujejo – še en nepozaben koncert stkan iz čustev in ljubezni, na katerem bodo v živo poslušali in peli najljubše uspešnice, kot so „To mi radi“, „Tamo gdje ljubav počinje“, „Zovu nas ulice“ , „Nekako s proljeća“, „Volio bih da si tu“, “Da nije ljubavi” in mnoge druge.

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Crvena jabuka

Aktualni dogodki

2 junija, 2024
Osrednji dogodek Slovenskega rokodelskega festivala združuje rokodelce in rokodelke na nacionalnem nivoju.
10 avgusta, 2024
Zadnji voden ogled festivala KAOS 2024.