Glasbeni večeri pod grajsko lipo: Avtomobili

7 julija, 2024, 20:30

Avtomobili se po dveh letih ponovno vračajo na prizorišče Pod lipo, na gradu Kishelstein. Skupina, ki neprekinjeno deluje že 41 let, letos praznuje 40 let od izida svojega prvega albuma. Do sedaj pa so jih izdali že 14.

Jeseni je fante prizadela izguba dolgoletnega člana, basista in koproducenta Davida Šuligoja. V prenovljeni zasedbi in nekoliko drugačnim zvokom bodo na koncertu predstavili zadnjo ploščo Sijaj (2022), sprehodili pa se bodo tudi skozi celotno ustvarjalno obdobje. Manjkale seveda ne bodo tudi vse najbolj znane skladbe.

Skupina, ki je sedaj v sestavi Boštjan Andrejc-Bushy,David Morgan, Uroš Trebižan, Marko in Mirko Vuksanović, vas vabi na srečanje 7. avgusta!

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Aktualni dogodki

13 junija, 2024
Poletje na Maistrovem trgu.
31 maja, 2024
Mladi bendi glasbene šole Glasbosned