Glasbeni večeri pod grajsko lipo: Rudi Bučar trio

10 julija, 2024, 20:30

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo, skupaj s svojim triom, 10. Julija nastopil na dvorišču gradu Khislstein v Kranju.

Vsestranski glasbenik, ki je leta 2012 uspešno končal študij jazz petja in aranžiranja na Akademiji za glasbo v Trstu. Je izjemen folk glasbenik z brezhibno glasbeno interpretacijo in mojster istrske poetike. V slovenski Istri ga imajo že za svojega trubadurja; lahko rečemo, da je postal sodobna primorska legenda.

Koncert in mesto = doživetje na kvadrat

Vstopnice za dogodke Prešernega poletja v Kranju izkoristite za 20% popust na kranjska doživetja:

  • vodenje po Kranju
  • voden ogled kanjona reke Kokre
  • ogled zvonika cerkve sv. Kancijana
  • vodenje po Rovih pod starim Kranjem
  • Digitalni potep po Rovih pod starim Kranjem
  • ogled Info center SOS proteus
  • obisk Kabineta Janeza Puharja

 

Prihajate v Kranj na enega izmed dogodkov Prešernega poletja in imate v žepu že vstopnico? Pred obiskom koncerta priporočamo še ogled kranjskih doživetij. Vstopnico izkoristite za 20% popust pri nakupu zgoraj naštetih mestnih zanimivosti. Vam je Kranj všeč? Zakaj ga ne bi spoznali še bolje! Popust lahko s predložitvijo vstopnice za katerikoli plačljiv dogodek Prešernega poletja izkoristite v času Prešernega poletja (7. 6. – 14. 9. 2024). Vstopnico unovčite v Turistično informativnem centru v Kranjski hiši.

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Aktualni dogodki

6 avgusta, 2024
Pripovedovalska predstava Dekle, obljubljeno soncu nastaja po istoimenski zbirki ljudskih pravljic Špele Frlic, ki bo izšla pri Mladinski knjigi.
16 julija, 2024
Glasbeno-pripovedovalska predstava govori o moralnih dilemah slehernika in vseh odtenkih sivine med črnim in belim.