Koncert Gavro Quartet

28 junija, 2024, 21:00
Vstop na dogodek je brezplačen.

Gavro Quartet pod vodstvom kitarista in skladatelja Tilna Gavranoviča, je jazz zasedba , ki razširja meje žanra in pri tem črpa iz bogate palete različnih glasbenih vplivov. Poleg Tilna prispevata k edinstvenemu zvoku kvarteta Lenart De Bock na saksofonu, Miloš Čolović na kontrabasu in Andreas Reisenhofer na bobnih, ustvarjajoč harmonično mešanico jazza in raznovrstnih glasbenih elementov.

Gavro Quartet odpravlja na novo glasbeno pot z izdajanjem prvega albuma z naslovom “Let’s Wait and See”, ki je bil posnet letos v januarju. Ta zelo pričakovana izdaja obljublja, da bo zajela bistvo eklektičnega stila kvarteta, z originalnimi skladbami Tilna Gavranoviča in poudarkom na kolektivnem ustvarjanju kvarteta.

Medtem ko kvartet še naprej raste in raziskuje meje jazza in še dlje, Gavro Quartet vabi občinstvo, da se pridruži na zvočnem doživetju, kjer se razširjajo meje glasbenega izraza in vsak nastop priča njihove strasti do inovacij ter umetniške odličnosti. “Let’s Wait and See” je tik pred tem, da postane pričevanje o njihovih glasbenih sposobnostih in kaže na predanost kvarteta razširjanju meja raziskovanja jazza.

Organizator: Društvo Pungert Kranj

Aktualni dogodki

23 junija, 2024
Zgodnje-poletni koncert vokalne glasbe v starem mestnem jedru.
25 julija, 2024
Brezplačna vadba joge v Parku miru.