Kranfest – Žan Serčič

26 julija, 2024, 21:00

Potem ko se je v desetletju trdega dela uspešno umestil med najbolj iskane slovenske glasbene avtorje in producente (sodeloval je s številnimi mladimi pevci, zelo opazno pa tudi z Modrijani, Vladom Kreslinom in Janom Plestenjakom), se je Žan Serčič v zadnjih letih dokončno prebil v sam vrh tudi kot izvajalec.

Številne hite, kot so Zadnja noč, Pusti mi spomin, Pijan od ljubezni, Vse bom dal za tebe, Snežinki, Letiva, Naj me vzame …, je izdal na treh studijskih in enem koncertnem albumu. In prav na živih nastopih s Šakali – tako v malih intimnih dvoranah kot na največjih festivalskih odrih – prihajajo njegova glasba, karizma in energija najbolj do izraza.

Žan sodi med najbolj iskane slovenske glasbenike na družabnih omrežjih in platformah za predvajanje glasbe, kar dve njegovi uspešnici sta bila lani med petimi najbolj predvajanimi slovenskimi pesmimi na radiih, leto pa je sklenil tudi z nominacijo za zlato piščal za izvajalca leta.

Koncert in mesto = doživetje na kvadrat

Vstopnice za dogodke Prešernega poletja v Kranju izkoristite za 20% popust na kranjska doživetja:

  • vodenje po Kranju
  • voden ogled kanjona reke Kokre
  • ogled zvonika cerkve sv. Kancijana
  • vodenje po Rovih pod starim Kranjem
  • Digitalni potep po Rovih pod starim Kranjem
  • ogled Info center SOS proteus
  • obisk Kabineta Janeza Puharja

 

Prihajate v Kranj na enega izmed dogodkov Prešernega poletja in imate v žepu že vstopnico? Pred obiskom koncerta priporočamo še ogled kranjskih doživetij. Vstopnico izkoristite za 20% popust pri nakupu zgoraj naštetih mestnih zanimivosti. Vam je Kranj všeč? Zakaj ga ne bi spoznali še bolje! Popust lahko s predložitvijo vstopnice za katerikoli plačljiv dogodek Prešernega poletja izkoristite v času Prešernega poletja (7. 6. – 14. 9. 2024). Vstopnico unovčite v Turistično informativnem centru v Kranjski hiši.

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Pokrovitelj prireditve je Zavarovalnica Triglav, d.d. | Vse bo v redu.

Aktualni dogodki

15 novembra, 2024
Kanjon je priljubljena točka domačinov, v katerem si privoščijo oddih od mestnega vrveža, v poletni vročini pa tam poiščejo hladen kotiček. Soteska obiskovalce navdaja z energijo narave in predstavlja dom raznovrstnim rastlinam in živalim.
22 novembra, 2024
Kanjon je priljubljena točka domačinov, v katerem si privoščijo oddih od mestnega vrveža, v poletni vročini pa tam poiščejo hladen kotiček. Soteska obiskovalce navdaja z energijo narave in predstavlja dom raznovrstnim rastlinam in živalim.