Nina Pušlar

5 julija, 2024, 21:00

Skoraj dve desetletji sta že minili od njene zmage v Bitki talentov, ki ji je sledil izid pesmi Ni ona, Ninina kariera pa se ves ta čas le vzpenja. Naša najbolj priljubljena glasbena izvajalka, s skoraj 300.000 sledilci na spletnih glasbenih platformah in družabnih omrežjih je minulo leto, v katerem je serijsko razprodala največje koncertne dvorane, sklenila z odmevnim Nina Pušlar Showom v areni Stožice, ki se je vpisal med slovenske popkulturne presežke.

Pevka, ki je odre zaznamovala tudi kot Meta v prvem slovenskem muzikalu Cvetja v jeseni, je že pet let zapored najbolj predvajana slovenska izvajalka, radijski eter je lani barvala predvsem s hitoma ‘Malo, malo’ in ‘Nina, Nina, Nina’ (druga in četrta najbolj vrtena skladba), za vse te dosežke pa si je prislužila tudi nominaciji za zlato piščal v kategorijah izvajalka in hit leta.

Ljubezen, sočutje, veselje do življenja in pozitivna sporočila zavita v Ninin enkratni glas, okrašena z nepogrešljivim nasmehom ter iskricami v očeh, so rdeča nit sedmih studijskih albumov in neskončnega niza hitov, ki redno zasedajo vrhove lestvic ter zberejo letno tudi skoraj 10 milijonov predvajanj na spletu. A pesmi, kot so Ironija, Pusi me, Včeraj in za zmeraj, Za naju, Svet na dlani, Tople oči, Poljub na klopci, Slečeno srce … zvenijo najbolje, ko jih Nina v živo zapoje s svojim odličnim bendom.

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Aktualni dogodki

13 junija, 2024
Poletje na Maistrovem trgu.
31 maja, 2024
Mladi bendi glasbene šole Glasbosned