The Dublin Legends – ex The Dubliners

16 avgusta, 2024, 21:00

Pravi ljubitelji folk glasbe skupino bolje poznajo pod imenom The Dubliners. Zaradi odhoda frontmana Johna Sheahana leta 2012, je prišlo do preimenovana skupine, a legenda ostaja! Ko The Dublin Legends stopijo na oder, si v nekaj minutah predstavljate, da ste se znašli v irskem pubu. Nobena skupina ne more ustvariti tega pristnega in nalezljivega vzdušja s takšnim duhom kot četverica Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh in Paul Watchorn.

The Dublin Legends prinašajo irski folk takšen, kakršen naj bi bil – surov, čist in iz srca. Molly Mallone, Whiskey in the Jar, Seven Drunken Nights, The Irish Rover in Dirty Old Town so klasike, ki jih morate peti skupaj z njimi.

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

The Dublin Legends - ex The Dubliners

Aktualni dogodki

2 junija, 2024
Osrednji dogodek Slovenskega rokodelskega festivala združuje rokodelce in rokodelke na nacionalnem nivoju.
10 avgusta, 2024
Zadnji voden ogled festivala KAOS 2024.