Žan Serčič

26 julija, 2024, 21:00

Potem ko se je v desetletju trdega dela uspešno umestil med najbolj iskane slovenske glasbene avtorje in producente (sodeloval je s številnimi mladimi pevci, zelo opazno pa tudi z Modrijani, Vladom Kreslinom in Janom Plestenjakom), se je Žan Serčič v zadnjih letih dokončno prebil v sam vrh tudi kot izvajalec.

Številne hite, kot so Zadnja noč, Pusti mi spomin, Pijan od ljubezni, Vse bom dal za tebe, Snežinki, Letiva, Naj me vzame …, je izdal na treh studijskih in enem koncertnem albumu. In prav na živih nastopih s Šakali – tako v malih intimnih dvoranah kot na največjih festivalskih odrih – prihajajo njegova glasba, karizma in energija najbolj do izraza.

Žan sodi med najbolj iskane slovenske glasbenike na družabnih omrežjih in platformah za predvajanje glasbe, kar dve njegovi uspešnici sta bila lani med petimi najbolj predvajanimi slovenskimi pesmimi na radiih, leto pa je sklenil tudi z nominacijo za zlato piščal za izvajalca leta.

Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Organizator: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Žan Serčič

Aktualni dogodki

2 junija, 2024
Osrednji dogodek Slovenskega rokodelskega festivala združuje rokodelce in rokodelke na nacionalnem nivoju.
10 avgusta, 2024
Zadnji voden ogled festivala KAOS 2024.