SL
EN DE IT

Krančkov izziv »Z glavo v naravo«

Kranj, 24. november 2020 – Škrat Kranček je bil v svojem domu v Rovih pod starim Kranjem že nekaj časa zelo osamljen. Postalo mu je dolgčas, zato se je odpravil raziskovat mestno jedro. Na poti je srečal motovilčice iz Stolpa Pungert. Skupaj so na poti odkrili mnoge zanimivosti in se soočili tudi z nekaj izzivi, ki so jih s skupnimi močmi uspešno premagali.

 

Škratu Krančku je zelo pomembno zdravje. Zaskrbljen je, ker je slišal, da otroci in odrasli veliko časa preživijo doma in ga skrbi, s kom bo spomladi hodil po hribih, brcal žogo, če bomo vsi za računalniki in brez kondicije, zato vas vabi, da se na izziv odpravite tudi vi.

 

Spremljajte nas na družabnih omrežjih Stolpa Pungert ter spletni strani Zavoda za turizem in kulturo Kranj, kjer bomo objavljali poučne vsebine in navodila, ki vam bodo v prvem izzivu pomagale odkriti vse stolpe mesta Kranj.

Izziva se boste lahko udeležili od sobote, 5. 12. 2020, od 10.00 do četrtka, 31. 12.2020, do 19.00.

Škrat Kranček je, v sodelovanju z motovičicami iz Stolpa Pungert, pripravil namige, ki vam bodo pomagali izziv uspešno dokončati. Na koncu pa z malo sreče pridete tudi do lepe nagrade.

 

Lepi spomini na druženje pa vas bodo greli skozi praznični decembrski čas.

 

VIDEO | Krančkov izziv - Po poti stolpov

 

Želite prebirati še več takšnih vsebin? Naročite se na naše e-novice!
 
Da, želim prejemati e-novice. Pravno obvestilo najdete tukaj.
 
I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo