SL
EN DE IT

Kranfest s Kranjsko nočjo

Julijski poletni utrip Kranja bo od 21. do 23. julija popestrila najbolj množična prireditev na Gorenjskem – Kranfest s Kranjsko nočjo.

Mozaik glasbenega, športnega, gledališkega, kulinaričnega in zabavnega programa vas bo spremljal na več kot desetih prizoriščih. Letošnji, že 34. Kranfest vabi na tradicionalno državno prvenstvo v odbojki na mivki, otroški festival, unikatno tržnico na Plečnikovem stopnišču in pri Roženvenski cerkvi, številne koncerte in praznik Kranjske klobase.

 

Prepustite vrtincu okusov, vonjav in zvokov Kranja, da vas posrka vase, in doživite druženje in zabavo, ki vam bo še dolgo ostala v spominu!

 

Zaradi organizacijskih in tehničnih aktivnosti ter varnosti obiskovalcev bodo v času prireditve postavljenepopolne oziroma delne zapore cest in parkirišč. Natančne informacije o tem najdete tukaj.

 

Bi se na letošnjem Kranfestu želeli predstaviti? Prijavnico za najem stojnice najdete tukaj, vabilo k sodelovanjutukaj,  če pa bi želeli zagotoviti ponudbo kokic, sladkorne pene ter prodaje balonov kliknite tukaj.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE