SL
EN DE IT

Kranjsko podzemlje kliče!

Rovi pod starim Kranjem se oktobra in novembra prelevijo v pravo atrakcijo, noč čarovnic in vinska pot sta kot kaže našli idealno scenografijo. Veste, da od lanskega leta v rovih straši tudi za odrasle? Vstopnice so že na voljo!

 

    • NOČ ČAROVNIC ZA OTROKE

Labirinti, strašne živali, čarovnice, tema in rovi pod starim Kranjem pričakujejo otroke, da jih preizkusijo in preverijo njihovo hrabrost. Kamenčki “ničmenistrah” so otrokom v pomoč in pogum, po vseh opravljenih podvigih pa jim čarovnica pričara še pravljico.

 

VSTOPNICE:

Število obiskovalcev na predstavo je omejeno. Vstopnice so v predprodaji v Kranjski hiši po 5 evrov za otroke in 8 evrov za odrasle. Vstopnice je možno kupiti tudi z nakazilom preko transakcijskega računa ob prehodnim dogovorom z Turističnim informativnim centrom Kranj, tel.: 04/238 04 50. Na dan prireditve so vstopnice na voljo od 15.00 ure pred vhodom v rove pod starim Kranjem na Jelenovem klancu. Predstava je namenjena otrokom, starim od štiri do deset let. Toplo se oblecite, rovi so hladni!

  

Termini: sobota, 22., nedelja, 23., petek, 28., sobota, 29., nedelja. 30. oktobra ob 16., 17. in 18. uri.

 

      • NOČ ČAROVNIC ZA ODRASLE

Oktobrsko sivo nebo bodo v drugi polovici meseca hudomušno preletavale čarovnice. Noč čarovnic v gorenjski prestolnici še zdaleč ni zgolj ena noč, otroci to že dobro vedo. Vedo tudi, kako premagati strah v rovih pod starim Kranjem, kar odrasli šele počasi spoznavamo – posebna prireditev Noč čarovnic za odrasle se ima pripetiti v ponedeljek, 31. oktobra. Ne zamudite je, ljubitelji grozljivk!

 

VSTOPNICE:

Število obiskovalcev na predstavo je omejeno. Vstopnice so v predprodaji v Kranjski hiši po 5 evrov za otroke in 8 evrov za odrasle. 

 

Termin: ponedeljek, 31. oktobra

 

      • VINSKA POT

Že deveto leto se v labirintu kranjskih rovov vije Vinska pot! Vinarji slovenskih vinorodnih področij, kulinarični izdelki in zabavni program vas pričakujeta v Rovih pod starim Kranjem. Zaradi velikega zanimanja smo tudi letos razširili prireditev na dva vikenda, zagotovite si svoje vstopnice.

 

VSTOPNICE:

Vstopnice so v predprodaji v Kranjski hiši, Glavni trg 2, Kranj na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol Servisih. Cena vstopnic v predprodaji je 15€/osebo. Cena na dan dogodka je 18€/osebo. <cena vstopnice za mlajše od 18 let je 5€/osebo. Vsak obiskovalec ob vstopu prejme degustacijski kozarec in nosilno vrečko zanj (ne velja za mlajše od 18 let).

 

Termini: petek, 11., v soboto, 12. novembra, vstopi od 16. do 19. ure, vsake pol ure in v petek, 18. in soboto, 19. novembra, vstopi od 14. do 19. ure, vsake pol ure

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo