SL
EN DE IT

Na grad Khislstein na pravljično doživetje ter toplo okrepčilo

Prešerni december se je potihoma prikradel tudi na vrt gradu Khislstein, kjer se boste lahko poveselili tako odrasli kot otroci. V hladnih zimskih dneh se boste lahko okrepčali s toplimi napitki, saj je Kavarna Khislstein ponovno odprla svoja vrata. Pijačo je mogoče vzeti tudi s seboj.

 

 

V grajskem vrtu so se ustavili pravljični junaki – zajec, jelenček in lisička, ki so še posebej veseli zvečer, ko se prižgejo pravljične luči.

 

Vse tiste, ki ste bili letos pridni, pa bo razveselila novica, da je v pravljičnem vrtu gradu Božiček pozabil svoj stol! Preizkusite, kako udoben je in se slikajte na okrašenem prestolu tega dobrega moža.

 

Vrtu pridajajo čaroben pridih tudi lesene jaslice, ki jih je izdelal Miro Rismondo, kranjski umetnik, znan po lesenih in ledenih skulpturah.

 

Priložnosti za slikanje je v pravljičnem Khislsteinu veliko, zato ne pozabite najlepše fotografije objaviti na Instagramu in jo deliti z nami! Pri tem uporabite ključnik #visitkranj.

 

Pravljično okrašen vrt lahko obiščete vsak dan do 22.00 ure, medtem ko je Kavarna Khislstein odprta vsak dan med 10.00 in 22.00 uro.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo