SL
EN DE IT

Nekega aprilskega popoldneva v Kranju

Kako preživeti čudovito aprilsko popoldne v Kranju? Preverite naših 5 predlogov! 

 

1. Tunika Fashion

Slovenski trg 4

Da, končno je tu pomlad. In razlog več, da si osvežimo garderobo. Mladostna in razigrana oblačila in pletene tunike slovenskih proizvajalcev, še kako priročne za hladnejše aprilske večere, ponuja Tunika Fashion. Tunika fashion se od 1. marca nahaja na novi lokaciji, in sicer v prostorih nekdanje pionirske knjižnice.

 

2. Cecilija

Glavni trg 21

Morda pa je čas, da si tudi sami izdelamo svoj najljubši kos oblačila! Tudi, če ste v tem novi, vam bodo prijazne prodajalke v trgovini Cecilija znale odlično svetovati. Edina trgovina v mestu s ponudbo pozamentrije vabi mojstrice šiviljskih in ročnih spretnosti, da pri njih poiščete materiale za ustvarjanje in se zamudite pri izbiri metražnega blaga.

 

3. Mačica

Prešernova 15

Z Glavnega trga skočite do Mačice, ki se nahaja v neposredni bližini. Tam vas pričakujejo unikatna slovenska darila, nakit, otroška oblačila, voščilnice ter vsesplošno uporabni izdelki kot so predpasniki, kuhinjske rokavice in naravna mila. Mačica pa skrbi tudi za družbeno odgovornost, saj pri njih lahko kupite tudi izdelke Društva za zaščito živali Kranj.

 

4. Damien's tattoo & piercing studio

Prešernova ulica 10

Le nekaj korakov naprej pa vas pričakuje Damien’s tattoo & piercing studio. Razmišljate o okrasitvi kože s simbolom, ki vam veliko pomeni? Studio ima tri tetovatorje, ki se bodo posvetili vašim željam in poskrbeli za profesionalen in sterilen tatoo. Napisi, fantazijske podobe, barvni tatooji, keltski tatooji itd. - spoznajo se na vse, tudi na obnovo in prekrivanje obstoječih tatoojev.

 

5. Teater Cafe

Glavni trg 8

Je že večer? Zaključimo ga v Teater Cafeju ob Prešernovem gledališču. Privoščite si kavo različnih okusov, tortice in sladoled, ali pa naročite točeno Kranjsko pivo. Če pa imate kakšno posebno priložnost, z družbo nazdravite z lokalno pridelanim žganjem Krucefix. V Teater Cafeju namreč skrbijo za največji izbor njihove pijače v mestu.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo