SL
EN DE IT

Nekega avgustovskega popoldneva v Kranju

Kako preživeti avgustovsko popoldne v Kranju? Preverite naših 5 predlogov in se prepustite mestnemu vrvežu ter pestremu poletnemu dogajanju.

 

1. Kr'Štacuna

Maistrov trg 11

Kr’Štacuna ima nove prostore! Preselili so se na Maistrov trg 11 in dopolnili ponudbo živahnega trga. V trgovini boste našli izdelke ponovne rabe, ki so bili že uporabljani, a so atraktivno obnovljeni. Novo življenje v stare predmete vdahnejo v socialnem podjetju Fundacije Vincenca Drakslerja, kjer vam obnovijo tudi vaše staro pohištvo!

 

2. Tuš drogerija

Koroška cesta 4 in Cesta Jaka Platiše 18a

V Globusu vas čaka Tuš drogerija, ki razveseljuje s tremi ponudbami. Vsak ponedeljek nudijo 20-odstotni popust na izdelke za malčke, pestro izbiro izdelkov za ličenje svetovnih znamk ter široko ponudbo sončne kozmetike. Poleg kozmetike in parfumerije boste kar na dveh kranjskih lokacijah našli še izdelke za nego in zdravo hrano.

 

3. Prodajalna Nes

Koroška cesta 16

V ponudbi trgovine Nes lahko izbirate med oblačili za šport in prosti čas ter dodatke, kot so očala, bidoni za vodo, spodnje perilo in nogavice. Sinonim za udobje, tradicijo in kvaliteto vam prinaša tudi kar 40-odstotni popust na vse male in velike številke, kot so 3XL za ženske in 5XL za moške. Sproščeno se odpravite v trgovino Nes po drugačne in inovativne udobne športne rešitve.

 

4. Urarstvo Šegregur

Koroška cesta 19

Naš poletni sprehod nadaljujemo po Koroški cesti do Urarstva Šegregur. Odlikujejo jih tako znanje kot strokovnost ter tradicija, saj so v Kranju prisotni še od davnega leta 1938. Urarstvo vam nudi širok izbor ročnih in stenskih ur, budilk in nakita. Če ste se spraševali, kje vam lahko popravijo avtomobilske ključe, daljinske in alarmne naprave ter seveda ure, zdaj veste! V aktualni ponudbi pa najdete ročne ure Boccia iz titanija in keramike.

 

5. Karun, d. o. o.

Koroška cesta 35

Trgovina Karun je fotokopirnica, knjigarna in papirnica. Nudi uveljavljene blagovne znamke s področja pisarniškega programa in šolskih potrebščin. Pri njih lahko fotokopirate ter vežete diplomske in druge naloge. Prijazna in hitra je njihova storitev, ki jo ponujajo že od leta 1982. V miru jih obiščite, ko boste polnili šolske torbe vaših šolarjev!

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo