SL
EN DE IT

Nekega decembrskega popoldneva v Kranju

Poglejte, kam vas vabimo, da se odpravite v decembru.

 

1. Forma Vita

Prešernova ulica 6, 4000 Kranj

Forma vita je lepotni salon s konceptom, kjer na enem mestu poskrbijo za vaše zdravje, sprostitev in lepoto. Vabijo vas na izbrane masaže z vsega sveta, na nego obraza, oblikovanje obrvi ter pomlajevanje s kisikom za večno mladost. Poskrbijo tudi za vaša stopala, nohte ter depilacijo. Pika na i pa je ličenje za vse priložnosti. Dobrodošli v oazo sprostitve na Prešernovi ulici.

 

2. Kavarna in cukrarija

Glavni trg 11, 4000 Kranj

Nasproti vhoda v osrednjo cerkev na Glavnem trgu, se je pred kratkim odprla simpatična slaščičarnica, ki se je poimenovala Kavarna in cukrarija. Že ob vstopu vas prevzamejo omamne vonjave tort in sladic, ki jih pečejo tako rekoč pred vašimi očmi. Okusnih tort, sladic in slanih žepkov, ki jih postrežejo ob izbrani kavi, ne zmanjka nikoli.

 

3. Kavarna Khislstein 12.56

Tomšičeva ulica 44, 4000 Kranj

V prelepo okolje gradu, kjer boste ujeli največ zimskih sončnih žarkov, vas vabi Kavarna Khislstein 12.56, kjer se lahko pogrejete s skodelico slastne vroče čokolade, izbranim čajem ali pa morda z odličnim kuhanim vinom. V času Prešernega decembra jih obiščite tudi na stojnici na Glavnem trgu, kjer vam bodo postregli z dišečimi toplimi napitki.

 

4. Boardel

Glavni trg 3, 4000 Kranj

Po mestu se bo še bolj rolkalo. Uveljavljeni kranjski Obsešen skateshop Boardel se po dolgih letih seli na novo lokacijo na Glavni trg. Trgovina s športno opremo, oblačili in kakovostno obutvijo, kjer se posvečajo skateboard, snowboard in surf opremi, bo razveselila vse freestyle navdušence. Krepko bodo osvežili videz, stilsko pa se bistveno ne bodo spremenili. Obiščite jih!

 

5. Falafel

Koroška cesta 5, 4000 Kranj

Svoja vrata je v Kranju odprl tudi Falafel Okusi Orienta, ki že več kot trideset let goji družinsko tradicijo priprave specialitet orientalske kuhinje. Poskrbijo tako za mesojedce kot tudi za vegetarijance, vegane in nasploh za vse sladokusce. V ponudbi imajo falafel, šavormo, oriental burger ter druge orientalske specialitete. Pridite na Koroško cesto, pred hotel Creina, njihov okus ni pustil ravnodušnega še nobenega gurmana.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo