SL
EN DE IT

Nekega januarskega popoldneva v Kranju

Za vas smo pripravil 5 razlogov, ki bodo popestrili vaš januarski dan v Kranju. Preverite naš izbor in se odpravite na potep po mestu!

 

1. Prodajalna Pami

Prešernova 17

Tokrat začenjamo naš sprehod na Glavnem trgu. V smeri proti Maistrovem trgu bomo na desni kmalu ugledali izložbo z raznovrstnimi pari čevljev. V prodajalni Pami pa ne boste našli zgolj čevljev zase in za vso družino, temveč tudi za vse priložnosti in vse letne čase. Če jesenskega para še niste zamenjali za zimskega, je zdaj skrajni čas!

 

2. Dežnikarstvo Jenko

Prešernova 8


Malce naprej pa vas na levi strani čaka družinska prodajalna Dežnikarstvo Jenko, ki velja za eno najbolj zanimivih trgovin v mestu. V njej prodajajo zgolj dežnike! Pa seveda tudi senčnike, če vas ujame prehuda svetloba januarskega sonca. Če pa bi komu radi podarili res poseben suvenir našega mesta, ga dobite pri Jenku – ročno izdelan dežnik z motivi Kranja zveni kot odlična ideja.

 

3. Pekarna Orehek

Prešernova 1


Po ogledu trgovin se prileže kratka malica. Najbolje je, da se ustavite kar v Pekarni Orehek. Daleč naokrog po svoji izjemno ugodni ceni in preverjeno odličnemu okusu slovijo njihove sirove štručke, pripravljajo pa tudi sveže sendviče, solate, rogljičke, zavitke in slano ter sladko pekovsko pecivo. Posladkajte se s krofi in poticami ter si vzemite kakšen hlebček tudi domov.

 

4. Lokal Storžič

Slovenski trg 8


Je že čas za današnji zmenek? Je, saj je ura 16h, do 18h pa imajo v lokalu Storžič v januarju akcijo na vse koktajle, in sicer dobite tri za ceno dveh. Ali bi raje sneženo vročo čokolado? Kombinacija bele čokolade s pomarančnim likerjem in cimetom se odlično poda k torticam iz Karim Atelier. Za prste obliznit!

 

5. Eko Škrnicl

Koroška cesta 14


Današnji sprehod zaključujemo v Eko Škrniclu, etični trgovini z naravnimi prehranskimi in kozmetičnimi izdelki. Januarja predstavljajo novo blagovno znamko prehranskih dopolnil in mešanic za krepitev imunskega sistema ter dneve lepotičenja z naravno kozmetiko in predavanji o negi obraza, telesa in las. Pa še darilo ob vsakem nakupu obljubljajo!

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo