SL
EN DE IT

Nekega junijskega popoldneva v Kranju – za moške!

Tokrat na sprehod po Kranju vabimo moške. Boljše polovice se mu seveda lahko pridružite, a prosimo za malo potrpežljivosti.

 

1. Brivnica Rogelj

Poštna ulica 6

V starem Kranju se lahko moški namreč zamudijo kar nekaj časa … Nova brivnica je v mestu, brivec Rogelj pa na Poštni 6 že nestrpno čaka, da gospodom in gizdalinom oblikuje brke in brade ali jih uredi z britjem. Uredite se za sprehod po ulicah mesta.

 

2. Modni svet Lady Man

Koroška cesta 2

Oblekli vas bodo v Modnem salonu Lady Man na Koroški cesti 2, kjer vam svetujejo, kako se obleči za različne priložnosti, pa naj bo poslovna, elegantna ali vsakdanja. Odkrijte svet moških modnih dodatkov, ki naj bi jih sodoben moški, ki da nekaj nase, imel. Lahkotnost, sproščenost in eleganca so vodila Modnega salona.

 

3. Mesnica in delikatesa Šavs

Maistrov trg 7


Sezona piknikov je tu, žari podmazani, še odlično in sočno meso manjka. Dobite ga v Mesnici in delikatesi Šavs na Maistrovem trgu, kamor hodijo od blizu in daleč ljubitelji njihovih suhomesnih izdelkov, kakovostnega mesa gorenjskih in dolenskih kmetov in drugih lokalnih dobrot. V juniju nudijo deset odstotkov popusta na ražnjiče, čevapčiče in pleskavice.


4. Gostilna Kot

Maistrov trg 4


Zagrabila nas je lakota, a k sreči je Gostilna Kot čisto blizu. Z več kot desetletno tradicijo pripravljajo domače jedi in so posebno priljubljeni zaradi kranjskih štrukljev, ki jih je moč dobiti po predhodnem naročilu (zaradi dolgotrajne priprave). Privoščite si priljubljeno domačo klobaso v zaseki ali pa naročite kranjski zrezek in ajdovo kašo z jurčki. Njami!

 

5. Dr. Fig

Prešernova 4

Popoldne bomo zaključili v Dr. Figu ob sproščeni in pristni moški debati. Lokal v obiskovalcih vzbuja sproščenost in željo po komunikaciji med neznanci. Pri Figu lahko spremljate športne prireditve, naročite domače nefiltrirano in nepasterizirano pivo Dr. Fig in uživate v prijetnem ambientu mestne arhitekture.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo