SL
EN DE IT

Nekega oktobrskega popoldneva v Kranju

Tokrat vas vabimo v zgornji del starega mesta, v okolico Maistrovega trga, kjer se prepustite razvajati strokovnjakom za lepo in dobro počutje.

 

1. IMAKEUP

Tavčarjeva ulica 3

Najprej nekaj za dame. Ličenje danes predstavlja veščino, ki je pomembna za vsako urejeno žensko. V Imakeup salonu ustvarjajo makeup za različne priložnosti. Vabijo vas na individualni tečaj ličenja, kjer se boste korak za korakom naučile poudariti najboljše na sebi, hkrati pa osvojile veščino spreminjanja iz dnevnega v večerni videz. V oktobru vam ob tečaju nudijo brezplačno oblikovanje obrvi. Naročite se na svoj termin in se naučite skrivnosti profesionalnih vizažistov.

 

2. Optika Vervega

Tavčarjeva ulica 1

Poskrbite za svoje oči v Optiki Vervega z dolgoletno družinsko tradicijo, znanjem in izkušnjami, kjer vam bodo strokovno in prijazno svetovali pri izbiri korekcijskih ter sončnih očal. Opravljajo meritve za očala in kontaktne leče ter njihovo vzdrževanje.

 

3. Bioforma.si

Jahačev prehod 2

Kranj je bogatejši tudi za novo spletno trgovino Bioforma.si s sedežem v Dvorcu Jelen. Ponujajo širok izbor vitaminov, mineralov, olj, medicinskih gob, kozmetike in drugih izdelkov za ohranjanje zdravja na naraven način. Nudijo celosten pristop k reševanju težav pred katere vas postavlja hiter tempo življenja. V mesecu oktobru ne spreglejte ugodne ponudbe za krepitev imunskega sistema. Nakup pa lahko opravite na spletu ali osebno v njihovih prostorih.

 

4. Atelje Lik

Gregorčičeva ulica 6

Nasproti Mestne knjižnice stopite v Atelje Lik, trgovino z osebnim pristopom, ki nudi tudi stilsko svetovanje. Razvajali vas bodo s prijaznostjo in super ponudbo modnih oblačili in modnih dodatkov, katere pa tudi redno osvežujejo.

 

5. Kavka Bar

Maistrov trg 6

Če maja niste pili čaja, vas v Kavki pričakujejo sedaj, ko že zunaj malo pihne in je dan svež. Po kavi in vafljih pri njih diši ves dan. Zmešajo vam lahko še ravno prav močan grog, natočijo domače ali tuje pivo z vodiško presto, zato lepo povabljeni v mesto!

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE