Obvestila o zaporah cest v KS Center Kranj

Mestno jedro Kranja je vedno bolj živahno, dogodki in obnove pa občasno zahtevajo zaporo cest.

V kolikor želite biti o zaporah cest v mestnem jedru pravočasno obveščeni in na e-mail prejemati obvestila o zaporah cest, svojo privolitev oddajte na e-naslov ursa.erjavc@visitkranj.si.

Obvestila o zaporah pošilja Mestna občina Kranj, Urad za gospodarske dejavnosti in promet, prek e-naslova promet@kranj.si.

Prijavite se lahko stanovalci KS Center Kranj ter poslovni subjekti, ki delujete znotraj območja KS Center.


 

E-mail:

Dajem soglasje za prejemanje novic o zaporah cest v KS Center Kranj.

Strinjam se, da do preklica moje osebne podatke hrani in obdeluje Zavod za turizem in kulturo Kranj za namene obveščanja o zaporah cest v KS Center.

Privolitev lahko kadar koli prekličem, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Lahko zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost osebnih podatkov oz. uveljavljam pravice po 23. členu Pravilnika o zbiranju in varstvo osebnih podatkov na področju predšolske vzgoje, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Zavod za turizem in kulturo Kranj, Glavni trg 2, 4000 Kranj, ali na elektronsko pošto ursa.erjavc@visitkranj.si.

Lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, v kolikor menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je izr. prof. dr. Miha Dvojmoč (miha.dvojmoc@infocenter.si).

Potrjujem tudi, da se zavedam svojih pravic v zvezi z osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov: Zavod za turizem in kulturo Kranj, Glavni trg 2, 4000 Kranj

Sorodne vsebine