Zajčkova uganka in Soba pobega v Rovih pod starim Kranjem

7., 8. in 9. aprila 2023 se bosta v Rovih pod starim Kranjem odvijala dva dogodka – Zajčkova uganka za najmlajše in Soba pobega za odrasle.

Zajčkova uganka je zagotovo najboljša družinska zabava za velikonočne praznike! V ta namen se bodo kranjski rovi spremenili v prav posebno pravljično pokrajino. Otroci bodo v spremstvu staršev in s pomočjo zajčka ter animatorjev v rovih reševali različne naloge in uganke. Skozi dogodivščino se bodo učili kako pomembno je medsebojno sodelovanje in mirno sobivanje. Smeh in zabava sta zagotovljena, za piko na i pa jih na koncu čaka še prav posebno presenečenje.

Dogodek bo v rovih potekal v petek, 7. aprila, med 14.00 in 18.30, v soboto, 8. aprila, med 10.00 in 18.30 ter v nedeljo, 9. aprila, med 10.00 in 18.30. Nakup vstopnice opravite TUKAJ.

Vstopnica velja za enega otroka in enega odraslega. Vstopnica velja samo na dan in uro, ki je zapisana na njej, menjava vstopnice ni mogoča. Vstopnica omogoča enkraten vstop na prizorišče za enega otroka in enega spremljevalca. Omogočeno je doplačilo za vsakega dodatnega obiskovalca.

Soba pobega pa vabi vse odrasle na ekskluzivno in ekstravagantno večerjo z zanimivim preobratom. Na večerji se bo namreč zgodil umor gostitelja. Glavni osumljenec boste prav vi. Do prihoda policije je samo še ena ura časa. Vam bo uspelo dokazati vašo nedolžnost?

Za obiskovalce bodo v skrivnostnem okolju kranjskega podzemlja na voljo dve sobi pobega. Vsaka soba sprejme sedem obiskovalcev. Prijavijo se lahko skupine, ki zakupijo celo sobo ali posamezniki, ki naloge v sobi rešujejo skupaj z drugimi. Svojo vstopnico si zagotovite tukaj.

Soba pobega se bo v Rovih pod starim Kranjem odvijala v petek, 7. aprila, med 14.00 in 18.00, v soboto, 8. aprila, med 10.00 in 18.00 ter v nedeljo, 9. aprila, med 10.00 in 18.00.


 

Organizator dogodkov: Carniola – escape room

Zavod za turizem in kulturo Kranj (ZTKK) ne odgovarja za izvedbo dogodka.

Sorodne vsebine

rovi-pod-starim-kranjem-digitalno[1]

Digitalni potep po rovih Kranja

Odkrijte 15 digitaliziranih točk v rovih, ki razkrivajo zgodovino Kranja. ...

rovi-pod-starim-kranjem-vodenje[1]

Rovi pod starim Kranjem

Raziščite 1300 metrov skrivnih rovov pod starim Kranjem! ...

cloveska-ribica-nova[1]

Info center SOS Proteus

Obiščite Informacijski center za varstvo človeške ribice SOS proteus v Rovih pod starim Kranjem. ...