SL
EN DE IT

Otroški dogodki v juniju

ob ponedeljkih ob 16. uri: Otroški stolp Pungert vabi na otroške ustvarjalne čačkarije, Dnevni center Škrlovec pa na ustvarjalno delavnico, ob 17. uri sledi delavnica Čarobni prsti v Mestni knjižnici Kranj.

 

ob torkih ob 16. uri: Otroški stolp Pungert prireja delavnico Torkovi spretni prstki, Družinski center Ozara pa prireja otroško ustvarjalno igralnico.

 

ob sredah ob 16. uri: Otroški stolp Pungert vabi na sredine risarije in igrarije, Gibi Gib pa ob 18. uri na otroškem igrišču prireja športne aktivnosti.

 

ob četrtkih ob 16. uri: Družinski center Ozara vabi na otroško ustvarjalno igralnico, Dnevni center Škrlovec na »Športajmo skupaj«, Otroški stolp Pungert pa na četrtkove pravljične urice, ob 17. uri sledi delavnica Čarobni prsti v Mestni knjižnici Kranj, ob 18. uri četrtek lahko zaključite s športnimi aktivnosti na otroškem igrišču Gibi Gib.

 

ob petkih ob 16. uri: Otroški stolp Pungert prireja Malo domišljijsko ustvarjalnico.

 

ob sobotah ob 10. uri se zgodi Stolpova sobotna ustvarjalnica, zadnji dve junijski soboti pa Otroški stolp Pungert prav lepo vabi otroke na Pravljice srečnega stolpa.

 

Otroški stolp Pungert se 8. junija ob 16. uri spominja na dan Primoža Trubarja in za otroke pripravlja posebno ustvarjalnico. Na Trubarjevem trgu 6.

 

OKC Krice krace: v petek, 17. in 24. junija, ob 17. uri prireja Pravljice na dvorišču. Vabljeni na Tomšičevo 14.

 

Dnevni center Škrlovec: 1. junija ob 14.45 vabi na ribolov, 3. junija ob 16. uri v kino, 10. junija ob 16. uri na break dance delavnico, 15. junija ob 16. uri na dejavnosti na Kokri, 17. junija ob 16. uri pa na Škrlovčkovo sladico. Tudi počitnice lahko preživite z njimi, 27. junija vas odpeljejo na bazen, 28. junija na golf, 29. junija v kulinarične vode, tudi 30. junija poskrbijo za aktivnosti. Vsakič ob 9. uri, na Škrlovcu 2.

 

Otroško igrišče Gibi Gib: vsako junijsko soboto in nedeljo ob 18. uri prireja ustvarjalne delavnice, zgagarije in raznolike aktivnosti, med njimi tudi poslikavo zidu ob igrišču. Na prav posebno plesno-glasbeno animacijo pa vabi v torek, 14. junija, ob 18. uri. Gibi Gib najdete na Partizanski 25.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo