Zavod za turizem in kulturo Kranj
Glavni trg 2
Kranj
4000
Slovenija
SL
EN DE
Poletni petki na Pungertu

14. junij – 5. julij 2019 | Café galerija Pungert

Več

Koristne povezave:

Zemljevid | Fotogalerija


Poletni petki na Pungertu 

Lahkotni poletni petkovi večeri na Pungertu bodo na konec kranjske skale prinesli glasbene ritme vrhunskih izvajalcev. Koncertom posebno atmosfero dodaja slikovit razgled na mesto in okolico.

 

Maša Cilenšek bo prva zasedla naš pod kostanjem. S čutnim vokalom ob spremljavi prekaljenih glasbenih mačkov vas bo popeljala od slovenskih zimzelenih pa do svetovnih uspešnic.

 

Skupina Flat Hats z nalezljivimi gipsy swing ritmi, iskrivimi pogledi, v retro opravi in popevkami v swing preobleki vabi na nepozaben, plesa poln večer.

 

Newyorška multikulturna zasedba saksofonista Jana Kusa, Slavo Rican Assembly, se ukvarja z raziskovanjem sorodnosti in različnosti med karibsko ter slovansko-balkansko glasbeno tradicijo, ki ju spaja v iskrivo svežo, emotivno in ritmično nabito glasbeno mešanico.

 

Kvartet Carniola Artius pripravlja mešanico klasične in filmske ter pop glasbe. V prvem delu koncerta boste tako lahko prisluhnili Mozartovi in Schubertovi glasbi. V drugem pa boste prepevali ob znanih ritmih, ki ste jih slišali na radiu in televiziji.


Program 2019 

petek, 14. junij 2019

  • 21:00: Maša & The Band

 

petek, 21. junij 2019

  • 21:00: Flat Hats

 

petek, 28. junij 2019

  • 21:00: Jan Kus & Slavo Rican Assembly

 

petek, 5. julij 2019

  • 21:00: Carniola Artius