SL
EN DE IT

Prestižna priznanja za Posestvo Brdo, Hotel Actum in Projekt Burger

Pretekli teden je bil za tri kranjske ponudnike hrane, namestitev in doživetij v znamenju nagrad in priznanj.

 

Pretekli teden je bil za tri kranjske ponudnike hrane, namestitev in doživetij v znamenju nagrad in priznanj. Hotel Actum je že tretjič zapored osvojil laskavi naslov Luxury Boutique Hotel of the Year, ki ga podeljuje svetovni spletni turistični portal Luxury Travel Guide, namenjen zahtevnejšim popotnikom. Turistitični portal je v kategoriji luksuznih posestev kot najboljšega nagradil tudi Posestvo Brdo. Naj spomnimo, da je Hotel Brdo leta 2017 dobil nagrado za najboljši luksuzni podeželski hotel.

 

 

Nagrada s strani Luxury Travel Guide je veliko priznanje, saj gre za vodilni mednarodni turistični portal, ki ocenjuje različne kategorije turističnih ponudb v močni svetovni konkurenci, stroga merila ocenjevanja pa poskrbijo, da gredo nagrade res v roke najboljših.

 

Burgerji kranjskega Projekta Burger pa po mnenju medijskega portala za potovanja, hrano in hotele, Big 7 Media, spadajo med 50 najboljših v Evropi. Uvrstili so se na odlično 12. mesto in so bili hkrati tudi edini predstavniki Slovenije.

 

 

Iskrene čestitke vsem trem za tako uspešno delovanje, s katerim dober glas o Kranju pošiljate daleč v svet. 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo