SL
EN DE IT

Prijavi se na razpis za študentsko delo turističnega informatorja

Ali si študent oz. študentka? Iščeš zanimivo delo s področja turizma in te veseli delo z ljudmi? Potem te vabimo, da se prijaviš na naš razpis za študentsko delo v Turistično informativnem centru (TIC) v Kranju.

 

Kot turistični informator oziroma informatorka boš pomagal obiskovalcem Kranja pri raziskovanju mesta. Da bo komunikacija z obiskovalci potekala čim bolj gladko, od tebe pričakujemo tekoče znanje slovenskega in angleškega jezika.

 

Poleg tega boš vključen v prodajo naših storitev ter izdelkov. Urejal boš izložbe TIC-a ter trgovine, kjer boš skrbel tudi za prodajo turističnih spominkov. Tvojo pomoč bomo potrebovali tudi na različnih dogodkih in sejmih.

 

Če meniš, da so ti tovrstne naloge pisane na kožo in imaš izkušnje z delom v turizmu, te vabimo, da nam pošlješ svoj življenjepis s spremnim besedilom, in sicer najkasneje do 31.1.2022.

 

Prosimo te, da vse želene dokumente pošlješ ali po pošti na Zavod za turizem in kulturo Kranj, Glavni trg 2, 4000 Kranj ali na e-naslov: anja.rakovec@visitkranj.si.

 

Več informacij o razpisu najdeš na povezavi TUKAJ.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo