SL
EN DE IT

S Prešernom v družbi naj se up budi!

DOMAČA JOTA, NOVOLETNI ARANŽMAJI, KUHANO VINO IN SMEH! Vse to in še več nas čaka to soboto, 21. decembra na Glavnem trgu v Kranju, kjer bomo v okviru humanitarnega projekta V Kranju dobro v srcu mislimo, kuhali za dober namen, se nasmejali Boštjanu Gorencu Pižami in s Francetom Prešernom pili kuhano vino.

 

Na dobrodelni kuhinji boste lahko okusili domačo joto s Francetom Prešernom, ki ga pooseblja igralec Bojan Bešter. Družbo mu bosta delala podžupan Robert Nograšek in neustavljivi komik Boštjan Gorenc Pižama, ki nas bo ob 11. uri nasmejal do solz. Druženje bo tokrat obarvano z novoletnimi aranžmaji znanega kranjskega florista Matjaža Beguša, kjer bodo prostovoljni prispevki prav tako namenjeni družinam, ki so se znašle v stiski.

 

Humanitarna akcija V Kranju dobro v srcu mislimo, traja do 27. decembra. Humanitarna sredstva se lahko s sklicem 00 500-21112019 donirajo na TRR Društva prijateljev mladine Kranj SI56 6100 0000 5487 540 odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana ali pa preko sms donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, kjer s poslanim sms-om donira 1€ oziroma 5€.

 

Veseli bomo vaše družbe!

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE