SL
EN DE IT

Sejem Alpe Adria

21. 03. 2022

Med 23. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete stojnico destinacije Kranj na sejmu Alpe Adria, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Svojo ponudbo bomo predstavili skupaj z več kot 130 domačimi in tujimi ponudniki turističnih storitev.

Obiščite našo stojnico in sodelujte v nagradni igri!

Osrednja vsebinska poudarka sejma sta outdoor turizem in pomen trajnostnega turizma. Destinacija Kranj je prejemnica zlatega znaka Slovenia Green Destination, kar pomeni, da si prizadevamo za trajnostno delovanje in razvijanje tovrstne turistične ponudbe. Obiskovalcem naše stojnice bomo predstavili trajnostne prakse v Kranju in jih seznanili s ponudbo doživetij v zeleni okolici. Ker pa je naš osrednji produkt mesto, tudi tovrstna ponudba ne bo izpuščena.

 

Sejem je odprt od srede, 23. marca, do petka, 25. marca, od 10.00 do 19.00 ure in v soboto 26. marca do 10.00 do 18.00. Vabljeni, da obiščete kranjsko stojnico, najdete nas v Marmorni dvorani!

 

Za vse obiskovalce pripravljamo tudi nagradno igro v kateri lahko zadanete majico Franceta Prešerna, ki so jo za nas oblikovali in potiskali na Trainstation SubArtu. Vse kar morate storiti je, da v Instagram ali Facebook story objavite fotografijo ali filmček naše stojnice in označite @visitkranj ali pa na naši stojnici pravilno odgovorite na tri vprašanja o Kranju. Majico prevzamete na naši stojnici v času sejma.

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo