SL
EN DE IT

Sofinanciranje promocije slovenske turistične ponudbe na tujih trgih v letu 2020

Slovenska turistična organizacija je 13. 12. 2019 objavila prvi javni razpis za sofinanciranje promocije slovenske turistične ponudbe na tujih trgih v letu 2020, namenjen turističnim podjetjem.

 

Namen javnega razpisa je krepitev promocije turistične ponudbe v Sloveniji za turistična podjetja, ki za svoje turistične produkte izvajajo promocijo na tujih trgih, s poudarkom na pospeševanju digitalnih promocijskih aktivnosti.

 

Na javni razpis se lahko prijavijo vsa turistična podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki delujejo na trgu vsaj 2 leti, od dneva oddaje vloge, imajo vsaj 2 zaposleni osebi in čisti poslovni izid ter izpolnjujejo ostale pogoje javnega razpisa.

 

Slovenska turistična organizacija želi s sofinanciranjem podpreti turistična podjetja v skupni vrednosti 800.000 evrov. Delež sofinanciranja znaša do 60 % vseh upravičenih stroškov.

Prvi rok za oddajo vlog je do 21. 1. 2020, do 24. ure. Vse informacije o javnem razpisu najdete TUKAJ.

Za vse potencialne prijavitelje bo organiziran informativni dan, 8. 1. 2020, ob 13. uri, na Dimičevi 13, v Ljubljani.  Možnost prijave na dogodek je na sledeči povezavi.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo