SL
EN DE IT

Turizem Kranj v novi (pre)obleki in z novo spletno stranjo

Spletno mesto, ki je pravkar zaživelo, je prva v seriji novosti, ki jih pripravlja Turizem Kranj, s ciljem približati destinacijo Kranj tako mednarodnim kot slovenskim turistom.

 

Pričujoča spletna stran VisitKranj.si, ki jo bomo še nadgradili, je namenjena predvsem predstavitvi poletnega utripa in dogajanja v mestu, kjer lahko skozi zgodbe (ali koledar dogodkov) najdete marsikaj zanimivega.

 

Prav tako smo nedavno odprli Instagram profil @VisitKranj (obstoječo Facebook stran pa preimenovali v Visit Kranj), kjer bomo z "značkami" #utripkranja in #enjoykranj objavljali zanimivosti, predstavljali skrite kotičke, lepote in skrivnosti Kranja. Ker želimo vsem obiskovalcem od blizu in daleč prikazati najlepše razglede in spomine na mesto ter vključiti čimveč ljudi, smo zagnali tudi Instagram foto natečaj, kjer lahko sodelujete z uporabo #utripkranja.

 

Sicer pa Turizem Kranj za konec poletja načrtuje preoblikovanje svoje celotne komunikacijske strategije in podobe. Pri spremembah ne gre zgolj za oblikovanje nove vizualne podobe, temveč želi spremeniti tudi podobo Kranja in mesto prikazati kot turistično destinacijo.

Spletno mesto je prva v seriji novosti, ki jih pripravlja Turizem Kranj, s ciljem približati destinacijo mednarodnim in slovenskim turistom.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo