SL
EN DE IT

#UtripKranja: zmagovalne fotografije Instagram natečaja

Junij se približuje koncu in z njim tudi naš prvi Instagram natečaj. Izbrali smo 10 fotografij, ki najbolje ponazarjajo #UtripKranja. Že julija pripravljamo nov natečaj #UliceKranja, kjer v ospredje postavljamo estetiko kranjskih ulic.

Naš novi Instagram profil @visitkranj se od začetka junija razvija in utripa v barvah kranjskega dogajanja, zelenih razgledov in lepih spominov. Tudi z vašo pomočjo! Za nami je že prvi Instagram natečaj #UtripKranja, kjer smo vas pozvali, da na svojem Instagram profilu fotografije mesta in njegove okolice objavljate s hashtagom #UtripKranja. Hvala vsem za sodelovanje in čudovit odziv!

 

Ob številnih fotografijah smo izbrali deseterico fotografij (oglejte si jih spodaj), ki najbolje ponazarjajo utrip mesta in njegove okolice. Pričujoče »insta-fotke« bomo postavili na ogled na razstavi Junijski #UtripKranja v petek, 1.  julija, ob 18h na zidu Gradu Khislstein.

 

Avtorji zmagovalnih slik prejmejo zasluženo nagrado, pri čemer lahko izbirajo med koncertom po izbiri na Letnem gledališču Khislstein v tem poletju ali Pocestnico (vodeni ogledi po galeriji na prostem in Rovih pod Kranjem).

Naš Instagram profil @visitkranj se razvija in utripa v barvah kranjskega dogajanja, zelenih razgledov in lepih spominov. Tudi z vašo pomočjo!

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo