SL
EN DE IT

V Kranj prihaja odbojka na najvišji kakovostni ravni

02. 11. 2022

V nekaj tednih se bodo na gostovanjih v Športni dvorani Planina zvrstili vsi najboljši slovenski klubi – ACH Volley, Calcit Volley in Merkur Maribor. Nasproti jim bo stal OK Triglav Kranj, ena izmed najobetavnejših in najbolj borbenih ekip zadnjih let.

 

Triglav že vrsto let nastopa v najvišji slovenski odbojkarski ligi, letošnja ekipa pa kljub svoji mladosti kaže posebno dobre obete. V prvih treh tekmah so dosegli dve zmagi, med drugim tudi proti favoriziranemu Salonitu Anhovo.

 

Trener Sašo Rop si od prihajajočih tekem obeta odlično igro: “Fantje so pripravljeni. Zmage so jim dale krila in samozavest. Imamo izredno mlado ekipo, nismo ne najmočnejši, ne najvišji, vendar že nekoliko slovimo po svoji borbeni in potrpežljivi igri, s katero presenečamo tudi največje ekipe. Letos je cilj uvrstitev med najmanj najboljših šest v državnem prvenstvu. Pri tem nam bo zagotovo pomagal novi korektor Jovović, ki je bil pri dvajsetih letih najmlajši kapetan v zgodovini legendarnega kluba OK Budućnost in ima že po treh krogih največ doseženih točk v ligi.

 

Črnogorski reprezentant Đorđe Jovović je dodal: “V sezono vstopam maksimalno motiviran in pripravljen, da dam vse od sebe. Garantiram zanimive tekme in vrhunsko odbojko, zato vabim vse ljubitelje športa v Kranj.”.

 

SPORED TEKEM:

  • OK Triglav Kranj : ACH Volley Ljubljana (sobota, 22.10.2022)
  • OK Triglav Kranj : Calcit Volley (sobota, 26.11.2022, ob 17.30)
  • OK Triglav Kranj : Merkur Maribor (sobota, 17.12.2022, ob 17.30)

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo