SL
EN DE IT

V Kranju pričeli z aktivnostmi za pripravo strategije razvoja turizma

Kranj, 30. december 2020 - V letu 2020 je Mestna občina Kranj (MOK) vstopila v Zeleno shemo slovenskega turizma in podpisala dokument o Zeleni politiki ter Etični kodeks v turizmu. Leto 2021 pa bo v tesnem sodelovanju z Zavodom za turizem in kulturo Kranj posvečeno izdelavi Strategije turizma v Mestni občini Kranj 2021 – 2026, ambicioznemu, a realnemu načrtu za razvoj privlačne ponudbe, v kateri bodo lahko uživali tako domačini kot obiskovalci in turisti.

 

Cilj pripravljavcev strategije je, da v tesnem dialogu z vsemi deležniki oblikujemo strateški dokument, ki bo začrtal skupno smer razvoja in trženja turizma v Kranju. Kljub zahtevnemu obdobju verjamemo v moč povezovanja in sodelovanja na novih temeljih, zato z optimizmom zremo naprej v novo strateško obdobje kranjskega turizma. Ob tem bodo v okviru akcijske skupine in moderiranega dialoga z gospodarstvom že v fazi priprave dokumenta zastavljeni tudi temelje za izvajanje strategije.

Več o strategiji turizma v Mestni občini Kranj 2021 -2026 si lahko preberete tukaj.

V januarju 2021 bo na tej spletni strani objavljena anketa, v kateri bodo prebivalci Mestne občine lahko sodelovali s svojimi idejami in predlogi. Do takrat svoje pobude lahko pošljete na e-naslov kristina.sever@visitkranj.si.

 

Želite prebirati še več takšnih vsebin? Naročite se na naše e-novice!
 
Da, želim prejemati e-novice. Pravno obvestilo najdete tukaj.
 
I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo