SL
EN DE IT

Vabilo na razpis za novo delovno mesto tehničnega koordinatorja na dogodkih

29. 03. 2022

Ti tehnika na odru ni tuja? Si mojster za vse? So dogodki tvoja strast in ti razgiban delovnik ne predstavlja ovir? Bi rad soustvarjal največje dogodke v Kranju? Potem te vabimo v našo ekipo. 

 

Kot tehnični koordinator – organizator in izvajalec dogodkov boš pomagal pri pripravi in izvedbi dogodkov, ki jih organizira Zavod za turizem in kulturo Kranj. Rokoval boš s prireditveno opremo, pomagal pri postavitvi opreme na prizorišču ter skrbel za morebitna popravila rezervnih delov. Več si o obsegu dela lahko prebereš tukaj.

 

Od kandidata pričakujemo, da ima srednjo strokovno ali splošno izobrazbo ter najmanj eno leto delovnih izkušenj z ustreznega področja. Vabimo te, da pošlješ svojo prijavo po elektronski pošti, z označbo: »razpis za delovno mesto »TEHNIČNI KOORDINATOR – organizator in izvajalec dogodkov m/ž« na e-naslov: sara.likozar@visitkranj.si.

 

Prijave zbiramo do torka, 19. aprila 2022 do 12.00 ure. Za več informacij o razpisu nas lahko kontaktiraš: Sara Likozar, tel. št. 04 2380 455, e-pošta: sara.likozar@visitkranj.si.

 

Celotno besedilo razpisa si oglej tukaj

 

Opomba: Poimenovanje v moškem spolu velja za oba spola.

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo