SL
EN DE IT

Vabilo na strokovno ekskurzijo

Turizem smo ljudje in le s povezovanjem se daleč pride.

 

To je naziv strokovne ekskurzije, ki jo v sodelovanju z agencijo Ines tours organizira Zavod za turizem in kulturo Kranj, 26.9.2017, v sosednjo Avstrijo. Pogledali si bomo primere dobrih praks kako s skupnimi močmi privabiti turiste v destinacijo.

 

K udeležbi vabimo poslovne subjekte Mestne občine Kranj, ki delujejo na področja turizma ter hotelirje, gostince, trgovce in obrtnike starega mestnega jedra v Kranju.

 

Odpeljali se bomo do Beljaka, kjer nas bodo sprejeli na Zavodu za turizem, nam nekaj povedali o svojem delovanju in nas popeljali na ogled mesta, ki je bilo nekoč sivo in dolgočasno, sedaj pa postaja pravi turistični biser. Nato se bomo odpeljali do Bertesgadna, kjer si bomo ogledali muzej Haus der Berge v nacionalnem parku in si privoščili kosilo. Vožnjo bomo nadaljevali do Werfenwenga, gorske vasi, kjer se bomo seznanili s »turizmom brez avtomobila«. Če nam bo čas dopuščal, pa si bomo za dušo privoščili še obisk dveh avstrijskih biserov.

 

  • Odhod iz Kranja je ob 6.30 uri.
  • Predviden prihod v Kranj ob 22. uri.
  • Prijave in dodatne informacije na kristina.sever@visitkranj.si so možne do 18.9.2017 in jih zbiramo do zapolnitve prostih mest.
  • Plačilo: 20€/osebo za potrditev rezervacije, razliko do polne cene 81€ krije ZTKK. Znesek lahko poravnate z gotovino v TIC Kranjska hiša na Glavnem trgu 2 ali na TRR SI56 012526033450688 (Uprava RS za javna plačila, Kranj)
I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo