SL
EN DE IT

VIDEO: Doživite Kranj z druge perspektive

Oglejte si Kranj skozi drugačno perspektivo v tehniki “mali planet”, ki jo bomo nadgradili in vam jo ponudili v tehniki 360° video.

 

Središče slovenskih Alp, mesto, z vseh strani obdano z naravo, prav kliče po drugačni perspektivi. Takšni, ki nam v enem pogledu predstavi vse naokoli. Gore, nebo, zemljo in mesto. Alpinizem, plezanje, gorništvo, padalstvo in drugi športi so tisti, ki nam ponujajo pogled z višin ali pogled z glavo navzdol. Panorame na vrhu gora, tišina in lepi razgledi, to nas razveseljuje.

 

360-stopenjski pogled ni zgolj del lepe panorame, ki jo skušamo vedno znova ujeti v svoje pametne telefone. Krožni pogled je postal v letošnjem letu prava tehnološka revolucija. Virtualna resničnost, namišljena, animirana ali posneta, nas nagovarja, da vstopimo v drugačne svetove. Ali pa da naše domače svetove pogledamo z druge perspektive.

 

Pri Visit Kranj gradimo novo zgodbo kranjskega turizma, odeli smo ga v nove barve in preizkušamo nove načine predstavljanja našega mesta. Z ekipo Virtual Era smo pripravili video vsebine z drugačne perspektive. Nismo se ustavili pri tehniki “mali planet”, ki nam z vseh zornih kotov prikaže eno podobo, šli smo še dlje. Kranj vam bomo ponudili v tehniki 360°. Ogledali si ga boste lahko na našem YouTube kanalu, pričakujete pa lahko tudi, da si boste na posebnih očalih za ogled Virtualne resničnosti ogledali krožni pogled mesta tudi v živo.

 

VR Kranj bomo prvič predstavili na polfinalu in finalu Svetovnega pokala v športnem plezanju, 26. in 27. novembra v dvorani Zlato polje. Ujamete pa ga lahko tudi na Prešernem decembru.

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE