SL
EN DE IT

Visit Kranj predstavlja pogovornega (ro)bota

Visit Kranj kot prva slovenska destinacija predstavlja Facebook oz. Messenger pogovornega (ro)bota, ki ima pripravljeno kopico svežih idej za preživljanje časa v Kranju.

 

Digitalna komunikacija je vedno pomembnejša, ko govorimo o promociji najrazličnejših storitev, idej in produktov. Izjemnega pomena pa je tudi pri sporočanju o ponudbi turistične destinacije. Z razvojem tehnologije in orodij se spreminjajo in prilagajajo oblike stika s strankami, pri turizmu gre seveda za stik z obstoječimi in novimi obiskovalci mesta.

 

Kot prva destinacija v Sloveniji Visit Kranj predstavlja prijaznega pogovornega robota oz. asistenta – »facebook oz. messenger bota«, ki bo na vaša vprašanja prek storitve Messenger (Facebookovega poštnega predala) odgovarjal v slovenskem, kmalu pa tudi v angleškem jeziku.

 

Pogovorni (ro)bot oz. »chatbot« bo za slovensko publiko pripravil ideje za preživljanje prostega časa, predlagal dogodke, ki se jih lahko udeležite, vam pomagal pri vprašanjih, povezanih s sistemom KRsKOLESOM, in še pri marsičem drugem. Seveda, v začetni fazi se lahko pripeti, da kakšnega odgovora ne bo imel, a obljublja, da je hitro učljiv. Preizkusite ga!

 

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo