SL
EN DE IT

Visit Kranj predstavlja Spodbujevalnik turističnih idej

Imate zanimivo idejo ali nastajajoč projekt, izdelek ali storitev, ki bi popestril turistično ponudbo destinacije Kranj? Če je odgovor pritrdilen, vas vabimo, da izpolnite spodnji vprašalnik. Z njim bo Zavod za turizem in kulturo Kranj pridobil vpogled v stanje na terenu, vi pa boste povečali možnost za trženje vašega produkta in povezovanje z ostalimi turističnimi deležniki.

 

Namen Spodbujevalnika turističnih idej je predvsem v pridobivanju informacij o potencialni ali že obstoječi turistični ponudbi na trgu, ki bi tako ali drugače – posamično ali v povezavi z drugimi produkti – lahko izboljšala turistično ponudbo destinacije Kranj.

 

Zavod za turizem in kulturo Kranj sestavlja zbirko z željo po povezovanju in spodbujanju idejnih zasnov in izdelanih fizičnih ali digitalnih produktov v mrežo turističnih ponudnikov ter potencialnih partnerjev. Poleg mreženja nudi izbranim v zbirko promocijsko podporo v skladu s trženjsko strategijo Zavoda, umestitev izdelka, storitve ali turističnega paketa v rezervacijski sistem, kjer se trži ponudba Visit Kranj, in brezplačna izobraževanja.

 

Grajenje Spodbujevalnika turističnih idej bo potekalo v več fazah, na spodnji vprašalnik pa je mogoče odgovarjati od odprtja projekta dalje. Povzetki idej sodelujočih so objavljeni tukaj.

 

Začetna faza pri oblikovanju Spodbujevalnika turističnih idej je izobraževanje posameznikov, ki želijo svojo idejo spremeniti v zaključen turistični paket ali ponudbo.

 

Spodbujevalnik turističnih idej - povzetke prijavljenih najdete tukaj - ponuja obstoječim in prihajajočim malim turističnim ponudnikom priložnost, da dobijo odgovore na vprašanja, za katera ne vedo, kam bi jih naslovili. Postanite del Spodbujevalnika turističnih idej ter nam pomagajte soustvarjati bolj pestro turistično ponudbo v Kranju. Močno destinacijo gradimo skupaj!

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo