SL
EN DE IT

Visit Kranj vabi k sodelovanju blogerje, vlogerje in digitalne ustvarjalce vseh vrst!

Pišeš, snemaš, fotografiraš in te vsebine objavljaš na družbenih omrežjih? Rad potuješ in raziskuješ? Te zanimajo mesta z bogato zgodovino in kulturo? Kaj pa novi, zanimivi ljudje? In si tudi ljubitelj zelenih kotičkov? Bi si želel/-a sodelovati z nami?

 

Če si na zgornja vprašanja odgovoril/-a pritrdilno, obenem pa se ti že poraja kopica idej, te vabimo, da se prijaviš na naš razpis in se poglobiš v zgodbe Kranja, mesta na skali.

 

K sodelovanju vabimo digitalne ustvarjalce, ki svoje vsebine objavljate na družbenih omrežjih kot so Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, spletna stran/blog.

Na razpis se lahko prijavite TUKAJ.

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali tiste, katerih vsebina nas bo najbolj pritegnila. Ne bomo izbirali zgolj na podlagi števila vaših sledilcev, zato naj te to ne odvrne od prijave. Prav tako ne iščemo zgolj slovensko govorečih ustvarjalcev, velik plus je, če vsebino podajaš v angleškem, nemškem ali italijanskem jeziku ali prihajaš iz katerekoli druge države. Želimo, da postanejo tvoje vsebine del naše zgodbe in da naše zgodbe postanejo del tvoje vsebine.


Ponujamo kratkoročno ali dolgoročno sodelovanje, ki ga bomo tudi nagradili. Podrobnejše informacije in pogoje sodelovanja najdete v prijavi.


Pokaži nam svojo radovednost in sodeluj z nami!

 

Nagrada:

  • Tako za kratkoročno kot za dolgoročno sodelovanje ponujamo plačilo za objave (dogovor o plačilu je individualen).
  • Kratkoročno sodelovanje nagradimo še z dobrim kosilom za dve osebi v eni izmed kranjskih restavracij.
  • Dolgoročno sodelovanje nagradimo s sezonsko vstopnico za prireditve v organizaciji ZTKK v Letnem gledališču Khislstein.
  • Ponujamo promocijo preko naših digitalnih kanalov (Instagram, Facebook, spletna stran, Newsletter…).

 

Z izbranimi kandidati se bomo o podrobnosti sodelovanja pogovarjali individualno (teme, načini sodelovanja, število objav, terminski plan, kanali distribucije, plačilo).

 

Trajanje natečaja:

  • Natečaj  poteka od 29. marca 2019 do 31. maja 2019 do 23:59. Izbrani posamezniki boste o morebitnem izboru obveščeni najkasneje v sedmih delovnih dneh po zaključku.

 

Prijavnica:

 

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE