SL
EN DE IT

Za nami je 2. Kranjski turistični forum

Turistični deležniki iz Kranja in okolice so v petek, 8. decembra, lahko prisluhnili strokovnjakom iz področja turizma in nadgradili svoje znanje.

 

Turistične trende in novosti so obiskovalci foruma  poslušali v dveh delih. Dopoldanski je bil namenjen predstavitvi novosti povezanih z vpisi v register nastanitvenih obratov in poročanja v turizmu. Pri čemer so se podrobneje seznanili z dvema aplikacijama, preko katerih bo možen vpis v register in aplikacija e-Turizem. Za piko na i so bili predstavljeni tudi trendi v spletni prodaji turističnih namestitev.

 

Popoldanski del je pozornost namenil prenosu ključnih aktualnih tem iz Dnevov slovenskega turizma in Slovenskega turističnega foruma, ter motivacija vseh kranjskih turističnih deležnikov k skupnim ciljem. Svoje znanje in izkušnje so delili Miša Novak, STO, dr. Dejan Križaj, Turistica, Barbara Zmrzlikar, STO in mag. Tomaž Štefe, direktor ZZTK. Pridobljeno znanje so udeleženci preizkusili na delavnici kreiranja pet zvezdičnih doživetij.

 

Kranjski turistični forum je odlična priložnost za spoznavanje turističnih trendov, druženje in kovanje novih idej, zato komaj čakamo, da se na njem zopet vidimo naslednje leto.

 

FOTOGALERIJA:

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo