SL
EN DE IT

Zaključek dobrodelne akcije V KRANJU V SRCU DOBRO MISLIMO

Dobrodelna akcija V KRANJU V SRCU DOBRO MISLIMO, ki  je potekala decembra lansko leto, je prinesla iskrico upanja v življenje devetih družin in štirih posameznikov, ki so se znašli v težkem položaju. Višina prostovoljnih prispevkov vseh vas, ki ste se odločili pomagati ter lokalnih podjetij, ki so pristopili k akciji, znaša skoraj 25.000 evrov.

 

Dobrodelni projekt, ki je potekal tudi na naših družbenih omrežjih, je podprl znani nogometaš Josip Iličić, ki je odraščal v Kranju. Svoj trud so v akcijo vložili tudi otroci kranjskih osnovnih šol, ki so prek dobrodelnega bazarja izdelkov, ki so jih izdelali sami, zbrali skoraj 500 evrov. Njihove izdelki so bili na ogled v trgovini turističnega informativnega centra v Kranjski hiši.

 

»Pomagati je treba vsem, od enega pa vse do devetdesetega leta, ki so se znašli v stiski. Pomagajmo ljudem, ki nimajo dovolj denarja, da bi si kaj kupili,« je povedal devetošolec Enej.

 

V Kranju v srcu dobro mislimo so podprli:  Gorenjska banka, d. d., Telekom, d. d., Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d. v. z., Arriva, d. o. o., Komunala Kranj, d. o. o., Gorenje, d. d., Dom Trade, d. o. o., Don don, d. o. o., Agitavit Solutions, d. o. o., K&Z Svetovanje, d. o. o., Kolodvor, d. o. o., Gorenjske lekarne, Podium, d. o. o., Lions Klub Kranj, Provia, d. o. o., Hennlich, d. o. o., Vigred, d. o. o., Elbi, d. o. o., Območni odbor SVIZ Kranj, Aparh, d. o. o., Eurocom, d. o. o., ter drugi.

 

Dobrodelna akcija V Kranju v srcu dobro mislimo je potekala že tretje leto zapored, in sicer na pobudo župana Kranja Matjaža Rakovca.

 

Foto: Anže Krže/Mediaspeed

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo