SL
EN DE IT

Želje za leto 2017

V minulem letu se je v Kranju zgodilo marsikaj. Kakšne pa so želje za leto 2017? 

 

1. Hiša na koncu tunela

V Hiši na koncu tunela se bomo tudi v letu 2017 potrudili za pestrost ponudbe izdelkov slovenskih oblikovalcev, ilustratorjev in fotografov.

Za vse ljubitelje lepega bomo pripravili kvalitetne razstave in dogodke, ki bodo vsekakor prispevali k raznolikosti kulturno-umetniške ponudbe v centru našega mesta.

Vsem sokrajanom želim mirno, srečno 2017, obdano z obilico lepega.

- Jana Seliškar, Hiša na koncu tunela

 

2. Cafe galerija Pungert

V prihajajočem letu vam v Cafe galeriji Pungert želimo, da bi izpopolnili umetnost uživanja v trenutku.

Želimo vam, da bi vas ustavila glasba, ki pri nas na koncu mesta odmeva na najrazličnejših koncertih, veliko vizualnih užitkov z razstav še neodkritih slovenskih in tujih umetnikov in navsezadnje, želimo vam, da bi se kdaj z otroško razigranostjo v srcu udeležili kakšne izmed številnih ustvarjalnic za otroke in Živ žava ali pa se le sprehodili do skrajne točke na koncu najlepšega slovenskega mesta.

- Sonja Mlakar, Cafe in galerija Pungert

 

3. Galerija Prešernovih nagrajencev

Galerija Prešernovih nagrajencev bo v letu 2017 nadaljevala s predstavljanjem umetnikov, ki so dobili najvišje državne nagrade na področju kulture. Še posebno zanimivo bo v času poletja, ko bo na ogled več kot 170 portretov Prešernovih nagrajencev in nagrajencev Prešernovega sklada skozi objektiv enega najbolj priznanih slovenskih fotografov Toneta Stojka. Številni lavreati zadnjih dvajsetih let se bodo julija in avgusta v Kranju predstavili na literarnih, glasbenih, dramskih in pogovornih večerih in prepričan sem, da bodo mnogi Kranjčani uživali v teh večerih.

- Marko Arnež, Galerija Prešernovih nagrajencev

 

4. Trgovina Krajček

Veseli smo, da smo v letošnjem letu lahko polepšali vsakdan vrsti naših obiskovalcev. Prav vi, naše stranke, soustvarjate ponudbo in dogajanje v trgovini Krajček, kar nam je v veliko veselje in čast. Obljubimo, da se bomo tudi v letu 2017 trudili, da bo na vaši mizi le zdrava in domača hrana.

Vsem obiskovalcem naše trgovine želimo zdravja, sreče in obilo prijetnih trenutkov ob obiskovanju mestnega jedra.

Ljubezni polno 2017!

- Branko Djoković, trgovina Krajček

I Feel Slovenia Združenje zgodovinskih mest logo Green and Safe Gorenjska košarica
 EU - sklad za regionalne razvoje  EU - sklad za regionalne razvoje Kulinaricno popotovanje CERDEE
Združenje zgodovinskih mest logo