Apartmaji Stars

Apartmaji STARS se nahajajo v Podreči, blizu Zbiljskega in Trbojskega jezera, s pogledom na Smledniški grad in plažo kampa Dragočajna.

Na voljo sta dva apartmaja za 2 odrasli osebi + otrok + hišni ljubljenček. Velikost apartmaja je 33 m2 s prijetno vrtno teraso, žarom, brezplačnim brezžičnim internetom in parkirnim mestom. Vsak apartma vključuje manjšo kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom, kopalnico s tušem, kopalnimi brisačami in spalni prostor s posteljnino.

V 2 km oddaljenem naselju Medvode je več trgovin z živili, restavracija, picerija, bari in tržnica. Na bližnjih kmetijah je možno kupiti domače proizvode (jajca, mleko, kruh, suhomesnati izdelki, meso in ostale domače dobrote). Do Ljubljane in Kranja je 15 minut vožnje, do Bleda 40 min, do Portoroža 1,5 ure in do letališča Jožeta Pučnika Ljubljana 15 minut (6 km).

Avtobusna postaja, ki povezuje Ljubljano in Kranj, je oddaljena 50 m. Za doplačilo vam lahko organiziramo tudi prevoz.

Nastanitev nudi odlično izhodiščno točko za ljubitelje kolesarjenja saj leži ob kolesarski trasi Ljubljančanka, ki je del kolesarskih poti Kranjska kolesarska roža s 6 kolesarskimi trasami, pa tudi za ljubitelje supanja, pohodništva in smučanja, teka na smučeh ter ribolova. Za ljubitelje golfa je v bližini CUBO Golf Ljubljana.

Apartma je tudi odlično izhodišče za enodnevne izlete, kot so obisk Postojnske jame, Portoroža, Posočja, Julijskih Alp, Bleda in Bohinja …Lokacija
: Podreča 138, 4211 Mavčiče, Kranj (google zemljevid)

Kontakt:
00386 41 602 689
stars.app2023@gmail.com

avtor slike: Apartmaji Stars

Sorodne vsebine

sres-kranj---visit-kranj

Prenočišča Sreš

Po mirnem spancu vam v skupnem prostoru postrežejo s pravim gorenjskim zajtrkom. ...

Namestitev_Valjavec_Visit-Kranj_5

Sobe Valjavec

Nastanitvene enote v vasi Ilovka, na obrobju mesta Kranja, med travniki in lepo obdelanimi ...

71343969

Sobe Aleš

Ponuja brezplačen brezžični internet, brezplačno pakiranje in sobe s pogledom na gore, ponaša pa ...